Geen producten (0)

Over ons

PEAR Design is ontstaan uit de wens, om goed bijna nieuw of gebruikt design de gewenste aandacht en daarmee de gewenste plaats te geven. Bij u, die er gevoel bij- en er de juiste plaats voor heeft. Maar al te vaak, wordt een trend, een modeverschijnsel of hip uiterlijk aangemerkt als design, terwijl design nu juist, qua ontwerp en uitvoering zo goed uitgedacht is, dat het absoluut tijdloos is. Je raakt er niet op uitgekeken.

PEAR Design maakt zich sterk voor duurzaam, hier natuurlijk bedoeld als 'een tweede leven', dus de absolute tegenhanger van het verschijnsel 'uit de mode', dus weg ermee. Design verdient dat tweede leven. Gelukkig komt er goed design terug op de markt, door plaatsgebrek, andere omgeving, e.d.. Wij zien het als onze uitdaging, om te voorkomen dat het verloren gaat op rommelmarkten, of erger nog het 'grof vuil'.

PEAR Design zoekt het design op en we krijgen tips uit onze omgeving. Wij houden ons daarom ook aanbevolen voor uw informatie, die verloren gaan van goed design kan voorkomen. We trachten door bemiddeling, in consignatie nemen, inkoop/verkoop en zo nodig herstel of restauratie, ons steentje bij te dragen aan het behoud van design. Design is als een goed glas wijn; genieten van body, geur en kleur, de totale compositie.